Het eerste deel van de reis - Reisverslag uit Peking, China van GSE-team District1580 - WaarBenJij.nu Het eerste deel van de reis - Reisverslag uit Peking, China van GSE-team District1580 - WaarBenJij.nu

Het eerste deel van de reis

Door: GSE1580

Blijf op de hoogte en volg GSE-team

20 Maart 2010 | China, Peking

Vrijdag vertrokken we vanaf Schiphol. Arend Sijpestein en Marijke Bollweg en natuurlijk Lise ten Holder kwamen ons uitzwaaien. De vlucht met KLM over Finland, Rusland en Siberië. Onderweg kregen we een warme maaltijd omstreeks 19.00 uur Nederlandse tijd. Maar om 24.00 uur Nederlandse tijd volgde het ontbijt al weer... Het was al licht toen we boven het mooie winterlandschap van Siberie vlogen. Na een rustige vlucht kwamen we voor de geplande tijd aan op Shanghai Airport.Echt geslapen hebben we (nog) niet, maar wellicht in het tweede deel van de reis. In China moesten we uitchecken en onze bagage ophalen en in een andere terminal weer inchecken. De buitenlucht is hier niet erg goed voor cara-patienten. Straks naar gate D71 voor de vlucht naar Auckland.
Het is nu (lokale tijd) 12:52 uur.

• 20 Maart 2010 - 12:17

Marijke:

Dag allemaal,
    Fijn te lezen dat de reis voorspoedig verloopt! Ik hoop dat Marlies haar glutenvrije maaltijd heeft gekregen!!!Wens jullie een prettige voortzetting van reis; uiteraard met enige uurtjes slapen!
    Groet,
    Marijke

• 20 Maart 2010 - 14:50

Annelies:

Ha lieve Marlies,

Hoop dat je mijn sms-je hebt ontvangen. Straks (nu)ekker uitrusten voor de volgende stappen die jullie gaan zetten. Wat een fantastisch avondtuur!
    Liefs,Lies

• 20 Maart 2010 - 19:40

Annelies:

lieve Oekelepoek
    Dan weet jij welke Annelies reageerd. We gaan je volgen, alweer naar het andere eind van de wereld.
    Liefs