Dinsdag 23 maart 2010
Door: GSE1580
Blijf op de hoogte en volg GSE-team
23 Maart 2010 | Nieuw Zeeland, Auckland
's Middags na de RC bijeenkomst hebben we vrij.
's Avonds naar RC Tuakau. De RC van de teamleider van het GSE-team van New Zealand dat naar Nederland gaat. Hij en zijn team gaven hun presentatie in bijzijn van familie, genodigden en niet te vergeten Lianne Jaggs de gouverneur van het district 9920. Na hun presentatie werden de teamleden en hun kado's gezegend voor een Maori oudste. Erg indrukwekkend. Over de presentatie van het team vertellen we niets, dat moeten de RC-clubs in Nedwerland zelf ervaren.
23 Maart 2010 - 06:45
Fenna:
Ja, ze houden jullie lekker bezig! Ik hoop dat er ook nog wat fotokes bijkomen zodat er een compleet beeld komt van wat jullie allemaal beleven.
Hier is het inmiddels echt lente!
23 Maart 2010 - 15:17
Carolien:
Wat leuk om je reis zo te volgem.
ik hoop dat je een super reis hebt
ik reliseer me dat je lekkler slaapt terwijl ik typ.Groeten ook van Marcel. -
23 Maart 2010 - 19:19
Sandra:
Hee paps!
Ziet er goed uit allemaal. Lekker druk programma, jullie hoeven je niet te vervelen :)
Ben je al een beetje gewend aan het tijdsverschil? Mama en ik zaten zondag tekenfilmpjes uit de oude doos te kijken en kwamen 'De Bluffers' tegen. Daar zit een figuur in die Sjees heet, haha!
liefs San, Rem en Tinus