Woensdag 24 maart 2010
Door: GSE1580
Blijf op de hoogte en volg GSE-team
24 Maart 2010 | Nieuw Zeeland, Auckland
Na de bijeenkomst werden we voorgesteld aan de burgemeester en hebben we over de plannen gesproken en hem vragen gesteld.
Na afloop volgde een bezoek aan het Parnell en hebben we een rondleiding over het terrein gahad. Om 11.00 uur werden we verwacht in eht Cornwall park voor de lunch en een bezoek aan het informationcentre en daarna aan de sterrenwacht in het Cornwall Park. Als uitsmijter volgde een bezoek aan (n)one tree hill, waarvan je een prachtig uitzicht hebt over Auckland. Na onze gastheren te hebben bedankt werden we door onze begeleiders naar huis gebracht. De rest van de dag is vrij bij de gastgezinnen. Morgen is een vocational day.
24 Maart 2010 - 06:20
Jollie:
Lieve Marlies, Druk programma he? Hou je taai! Hoop dat jullie tijd hebben om te genieten van alles wat er op jullie afkomt.We lezen mee met de dagprogramma's. Vannacht gewerkt, niet geslapen dat wordt een lange dag. Ik was dus ook op terwijl het bij jullie al weer dag was. Gek idee hoor. Lekker dat we gewoon kunnen mailen ook! Succes met alles en veel liefs! -
24 Maart 2010 - 21:14
Fenna:
Drukke dagen zijn het, maar wel heel veel indrukken en veel mensen leren kennen, leuk hoor.
Ik wacht met spanning op de 1e foto's die geplaatst worden (wanneer jullie draadloos internet hebben). Genieten maar, voor je het weet ben je weer op de terugreis.
24 Maart 2010 - 23:19
Carlo:
ciao amico ,goed te horen dat je veilig bent aangekomen,en je lekker aan t werk bent haha. kees geniet ervan