Donderdag 25 maart 2010 Vocational day
Door: GSE1580
Blijf op de hoogte en volg GSE-team
25 Maart 2010 | Nieuw Zeeland, Auckland
25 Maart 2010 - 15:32
Carolien:
Hallo Cees,
het huis van Gijs is nu weg. Miekje heeft dat geregeld.Wat heb je een leuk/interessant programma.Er is wel werk van gemaakt.
Lien -
25 Maart 2010 - 23:24
Nicole:
Papa :D
Wat zijn jullie lekker bezig! Een hoop te doen en te zien en dat is heel erg goed. Een super ervaring hoor, ben heel erg blij voor jullie (en stiekum ook een beetje jaloers ;-) )
Geniet ervan en tot gauw!
Dikke kus -
26 Maart 2010 - 11:52
Fenna:
Lieve Kees,
Ik zie dat jullie het weer mee hebben, goede temperaturen en een lekker zonnetje, heerlijk. Jullie worden erg gastvrij ontvangen en dat zal jullie én het thuisfront goed doen :-)
Liefs van mij
08 April 2010 - 09:44
Frits Westerkamp:
Beste GSE-team,
Mijn naam is Frits Westerkamp. Ik ben werkzaam bij de Veiligheidsregio NHN Ambulancezorg. Mij is door de Rotary Alkmaar gevraagd om op 21 april een werkbezoek te organiseren voor Sonya Gale, projectmanager St. John Ambulance Services. Zij is nu hier in Nederland met het GSE-team uit Nieuw Zeeland. Via Google ben ik op jullie GSE-team gekomen.
Kunnen jullie mij wat meer informatie verschaffen over Sonya en St. John Ambulance Services? Dan kan ik een goed afgestemd programma maken.
Met vriendelijke groeten
Frits Westerkamp