Donderdag 1 april 2010
Door: GSE1580
Blijf op de hoogte en volg GSE-team
01 April 2010 | Nieuw Zeeland, Auckland
Met Pete Colahan, in een VW Golf, naar de luchthaven. Daar werden we opgewacht door John, een van de Rotary-leden, die ons naar binnen loodste. Eerst gaf een van de begeleiders een korte uitleg van wat men deed, waarna de "groep" in twee werd gedeeld en bij toerbeurt de vluchtcontrole en de controle toren mochten bezoeken. Een zeer interessant bezoek.
Voor de lunch gingen we met z'n vijven naar Butterfly Creek.
Na de lunch was oorspronkelijk een bezoek aan de Vino Alto Vineyard gepland, maar deze was in verband met de feestdagen gesloten. In de plaats hiervan gingen we een 18 holes midgetgolf doen. Daarna bracht Pete ons allemaal naar ons logeeradres.
Vanavond gaan we met de gastgezinnen eten in een Yachtclub.
01 April 2010 - 07:17
Jollie:
Nou, Mar, dat klinkt weer goed. Hoe was jouw voorkeurendag? In de reisstatus staat dat je al over 24 dagen terugkomt. Als je straks over de helft bent, gaat het snel.Dus met volle teugen he?
x -
01 April 2010 - 08:43
Opi:
je maakt heel wat mee,maar lijkt mij een zeer leerzame reis met veel nieuwe culturen geniet ervan en hou je goed. -
01 April 2010 - 19:30
Fenna:
Weer een mooie dag, en ik zie dat het weer ook mee zit. Lekker hoor, hier is het niks, harde en vooral koude wind, regen, hagel.....nog geen lente dus! -
03 April 2010 - 10:50
Annelies:
lieve Oeke...
Ben weer bij gelezen, wat heb je daar een geweldige tijd aan de andere kant van de wereld. Dat neemt niemand je meer af.
xx ook van die andere globetotter. -
03 April 2010 - 14:09
Hans Wijbrands:
Hoi Marlies en team,
Leuke dingen doen jullie daar met z'n allen in en rond Auckland. Jammer dat jullie uitstapje naar Vin Alto Vineyard niet door ging. Ik ben daar ook geweest op zoek naar een voormalig Nederlander die daar werkt. Mocht je er nog heen gaan, doe dan de groeten aan Christiaan Palsenbarg. Het is een schitterende locatie, erg de moeite waard om te zien. Hier komt de regen met bakken uit de hemel. Jullie hebben nog lekker weer zo zie ik aan het weerbericht. Veel plezier en tot mails.
Hans, de globetrotter.